Back to Top

Admitere 2024

Admitere licență 2024

Admitere master 2024

 

 

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), împreună cu Ministerul Educaţiei, lansează mâine, 8 iunie 2022, prima aplicație de mobil  Study in Romania.

Aplicația de mobil StudyinRomania face parte din mecanismele de promovare a învățământului superior românesc sub umbrela StudyinRomania, alături de varianta îmbunătățită a platformei StudyinRomania, filmul de promovare a învățământului superior, cât și platforma de aplicare la bursele oferite de Guvernul României prin intermediul Ministerului Afacerilor Externe.

Aplicația de mobil se adresează atât tinerilor din afara țării (din țări UE și Non-UE), cât și  tinerilor din România cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani, interesați să urmeze un program de studiu în universitățile din România, pe durata unui întreg ciclu de studiu sau pentru un semestru. Aplicația este disponibilă pentru descărcare în magazinele online, atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru utilizatorii iOS. Aplicația este interconectată cu platforma StudyinRomania și oferă informații atât pentru potențialii studenți (cei care își doresc să studieze în România), cât și pentru cei care sunt deja studenți în România, prin intermediul a două meniuri principale : I Want to Study in Romania (Vreau să studiez în România) și I am a Student in Romania (Sunt student în România).

Aplicația include date despre România, detalii cheie despre universitățile românești, respectiv centrele universitare și oferta educațională disponibilă, procesul de admitere, burse, viză și permis rezidență, drepturile și obligațiile studenților, organizații studențești disponibile în universități, voluntariat sau Programul Erasmus+. Totodată, utilizatorii pot să își seteze în aplicație subiecte de interes pentru care își doresc să primească notificări. Aplicația StudyinRomania este disponibilă în limba engleză și română, cu mențiunea că momentan anumite detalii despre universități sunt disponibile numai în engleză, întrucât conținutul este preluat din platforma StudyinRomania.

 

 

ARHIVĂ ADMITERE