Back to Top

OFERTĂ EDUCAȚIONALĂ

Facultatea de Științe Economice formează în prezent peste 1500 de studenți în cadrul celor 19 programe diferite de studii de licență și master și a 3 domenii de doctorat. Oferta educațională a facultății include:

6 programe de licenţă în limba română: Afaceri internaţionale, Contabilitate şi informatică de gestiune, Economia comerţului, turismului şi serviciilor, Finanţe şi bănci, Management, Marketing

ADMITERE 2023

Facultatea de Științe Economice (FSE) este una din cele mai mari şi prestigioase facultăți din cadrul Universității din Oradea, fiind recunoscută atât la nivel național, cât şi la nivel internațional.

Facultatea de Științe Economice are o Ofertă educațională generoasă.

Studenții Facultății de Științe Economice au beneficii și oportunități multiple.

 

ORARUL FACULTĂȚII NOASTRE

Orarul este realizat pentru fiecare grupă sau specializare în parte, la fiecare program de studiu de licență sau masterat.

Orarul cuprinde, în principal, 2 tipuri de activități: curs (marcate cu albastru) și seminar/laborator (marcate cu gri). Unele activități se desfășoară din 2 în 2 săptămâni, în săptămâna impară (1, 3, 5... ) sau în săptămâna pară (2, 4, ....).

 

 

 
 

CONTEAZĂ PE NOI pentru SIGURANȚA VIITORULUI TĂU!

Scopul nostru este ca, prin inovare pedagogică, cercetare academică, relații internaționale, parteneriate cu mediul de afaceri, burse de internship și activități extracurriculare, să fim cea mai bună alegere pentru ca tu:

- să îți îmbunătățești abilitățile
- să obții o calificare
- să îți dezvolți o carieră
- să îți schimbi alegerea profesională
- să te autodepășești
- să îți găsești locul de muncă visat.