Dragi studenți,

 

Universitatea ”Aurel Vlaicu” din Arad organizează Concursul de economie ”Virgil Madgearu” pentru studenţi şi elevi Ediţia a XI-a. Pentru a stârni competiția, am dori să dați curs invitației și să ne onorați cu prezența și participarea studenților dumneavoastră, dornici să se implice în activități extracurriculare.

În acest sens, vă aducem la cunoștință următoarele:

- Concursul se va desfășura cu prezență fizică în 23 mai 2024, (ora 9) în cadrul Facultății de Științe Economice, str. Paul Chinezu, nr. 10, cp 3100100, Arad și va consta în susținerea lucrărilor/eseurilor.

- Termenul limită pentru înscrierea studenților, prin depunerea lucrărilor/eseurilor pe diverse teme din cadrul disciplinelor economice studiate, este 22.05.2024, ora 1200.

Alăturat vă ataşăm Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de economie ”Virgil Madgearu” pentru studenţi şi elevi – Ediţia a XI-a, 20-24 mai 2024 și Anexa 1 a Regulamentului.

În cazul în care aveți întrebări, vă stăm la dispoziție la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Regulament concurs Virgil Madgearu - studenți